Trupa Senzual s-a jucat cu focul

Publicat de FLO on 10:53

Alexa si Sorina, cele doua cantarete din trupa Senzual, s-au jucat cu focul zilele trecute, la Detasamentul de Pompieri Vitan.

Invitate sa filmeze pentru o emisiune difuzata la MTV Romania, cele doua senzuale au primit instructiuni folositoare despre echipamentul de protectie pe care l-au si imbracat, facand deliciul pompierilor prezenti, care au vazut pentru prima data cum arata costumul lor cu tocuri de 12 cm.

Alexa si Sorina, nu doar au probat echipamentul de protectie, ci si-au luat in serios rolul, participand live la simularea unui exercitiu de salvare. Amandoua au plecat cu masina de pompieri, cu sirenele pornite, iar Sorina nu s-a putut abtine de la a proba portavocea echipajului.

Cele doua cantarete n-au scapat nici de mastile de gaze, care le-au stricat coafurile si nici de tuburile de oxigen pe care le-au purtat in spate pe toata durata filmarilor.

“Cand eram mica, visam sa devin pompier, asa ca acum am avut ocazia sa vad exact ce ar fi insemnat si am decis sa raman la cantat” - a declarat Sorina amuzata.

“E ingrozitor de greu tubul de oxigen si noi eram si pe tocuri. Sa nu mai vorbim de masca de gaze sau de faptul ca trebuie sa te echipezi in 30 de secunde. Avem toata admiratia pentru acesti barbati curajosi care vegheaza mereu la siguranta noastra.” - a adaugat Alexandra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu